maandag 28 september 2009

Yonex Youth Circuit : Neerpelt

De start van YYC 2009 werd dit keer gegeven in Limburg en ging door in Neerpelt.

Stein Bondroit verdedigt als enige de Lokerse kleuren dit jaar ...

Bij de HE-11 was Stein na zijn sterke prestatie vorig jaar als vierde reekshoofd geplaatst én dit als eerstejaars ... een mooi begin ;-)
Hij kreeg een sterke tweedejaars als tegenstander nl Maxime Borsu (oa eerste reekshoofd dubbel). Stein was niet bij de les en kreeg direct een uppercut in de eerste set 9-21. Hij herstelde aanvankelijk in de tweede en liep makkelijk 10-4 uit. Dan 'presteerde' hij weer zoals de eerste set, ongeconcentreerd : alles buiten op de eerste pluim en 11-10 halfweg de 2e set. Het kalf was dus verdronken. Eruit in de kwartfinale ... niet wat er gehoopt was :-(.

Op naar dubbel dan, hier stond Stein samen met Gertjan Devaere (WVL) als 2e reekshoofd geplaatst. Makkelijke winst in 2 sets in de kwartfinale. Dan kwam een sterk Limburgs koppel op het appel. Normaal moest dit nochtans resulteren in winst ... Drie sets werd geworsteld met de tegenstander en met zichzelf, niet het nodige niveau gehaald! Ligt dit aan de tegenstander of is het reekshoofdstress? Verloren in drie sets : 19-21 23-21 21-19. 't Was dus wel spannend :-).

Op naar de volgende in Auvelais op 24/10.

- Dirk -

Geen opmerkingen: